سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کنفرانس تعهد جامعه جهانی کمک به افغانستان درپارلمان آلمان

 کنفرانس یک روزه ای تحت عنوان دورنما، اهداف و تعهد جامعه جهانی به افغانستان ازطرف بنیاد پژهش (فریرریش ابرت) ومرکز مطالعات علم وسیاست درآلمان روز جمعه 20 اپریل 2009 میلادی دریکی ساختمان های جانبی پارلمان آلمان برگزار گردید که در آن شماری ازنمایندگان پارلمان آلمان، نماینده پارلمان بریتانیه،...

استاد و پژوهشگر ایالات متحد امریکا واعضای ارشد وزارت های دفاع، داخله، خارجه و وزارت توسعه وهمکاریهای اقتصادی آلمان وسایر نهادهای اجتماعی وهمچنین شماری ازجوانان ژورنالیست و جامعه مدنی که ازافغانستان به همین منظور دعوت شده بودند اشتراک ورزیده بودند.

خانم (انکه فوکس) مسؤل عمومی بنیاد نامبرده درآغاز سخنان خود گفت دولت آلمان بیشتر به کمک های غیر نظامی علاقمند میباشد.

مسایل مهم وانتقادات از سیاست های گذشته و پشنهاداتی در رابطه به کمکهای جامعه جهانی به افغانستان در آینده و چالش های در پروسه انتخابات افغانستان از جمله موضوعات مهمی بودند که در این کنفرانس مورد بحث و گفتگو قرار گرفتند که من بخشی از آن را به رشت? تحریر در آوردم.

آقای (والترکلبو) معاون حزب سوسیال دموکرات آلمان و سابق معاون وزارت دفاع آلمان که چندین باربه افغانستان سفرکرده است گفت: مردم آلمان ازنمایندگان شان راجع به کمک ها به افغانستان میپرسند در حقیقت موضوع افغانستان یکی از مسایل مهم آلمان میباشد که از حضور نیروهای آلمانی و کمک های آلمان درافغانستان باید پاسخ بگویم.

ما میدانم که اگر نیروهای حافظ صلح یا ایصاف ازافغانستان خارج شوند چه دشواری های برای مردم افغانستان بوجود خواهد آمد و چه حرج و مرجی درافغانستان ایجاد خواهد شد اینکه نیروهای نظامی درافغانستان دروضعیت چندان خوبی قرار ندارند مشکل سازمان دهی واستراتیژی مشترکی بوده است که اینک با انتخابات درامریکا وآمدن رئیس جمهورجدید (بارک اوباما) وبا طرح استراتیژی جدید درامور افغانستان و پاکستان و کمک های بیشتربه نیروهای غیر نظامی و جامعه مدنی افغانستان امیدواری بیشتری بوجود آمده است.

وی در ختم سخنان خود گفت: (آقای اشتاین مایر) وزیرخارجه آلمان وکادیدای پست نخست وزیری آینده آلمان وعده نموده است، ما درآینده نیزبه افغانستان کمک خواهیم نمود و توجه بیشترما درآموزس و پرورش پولیس ملی، تعلیم وتربیه معارف و کمکهای غیرنظامی به افغانستان خواهد بود.
خانم (بلاکمن ودس) نماینده پارلمان بریتانیه گفت: ما باید با یک استراتیژی مشخص برای کمک به افغانستان و تقویت دولت افغانستان توجه بیشتری داشته باشیم ودررابطه با انتخابات آینده افغانستان و چالش های پیش روی آن گفت ما بایداشتباهات گذشته را در افغانستان تکرار نکنیم.

خانم (کارین کورتمن) معین وزارت توسعه و همکاری های اقتصادی آلمان که اطلاعات زیادی در رابطه به پروژه های غیر نظامی درافغانستان ارایه می نمود گفت: پیشرفت ها در قسمت آموزش وپرورش، بهداشت و آب آشامیدنی در بعضی از ولایات افغانستان قابل توجه بوده است وی در ادامه سخنان خود گفت: برای حفظ امنیت و اجرای قانون نیاز به یک پولیس آموزش دیده و یک سیستم عدلی وقضایی درست میباشد تا امنیت داخلی و اطمینان شهروندان افغانستان به دولت بیشتر گردد.

خانم داکتر(رانی مولن)استاد دانشگاه و پژوهشگرازایالات متحد امریکا درموردعدم انسجام کمک ها به افغانستان وعدم استراتیژی مشترک نظامی درافغانستان صحبت نمود وهمچنین موضوع تفاهم دولت افغانستان با طالبان را برای استقرار امنیت درافغانستان مهم دانست.

آقای (تیتلف زمبریتسکی) نماینده وعضو هیئت انسجام دهنده کمک ها به افغانستان گفت: افغانستان با وجود مشکلات دست آورد های درساحات مختلف داشته است وی افزود دولت افغانستان در رابطه به فساد اداری کارقابل ملاحظه ای انجام نداده است دولت افغانستان مجبوراست بعضی ازمشکلات را خود حل کند وی اشاره به نیروهای جوان وگروهای جامعه مدنی افغانستان نموده گفت درآینده باید بیشتربا نیروهای جوانان پسر و دختر داخل مذاکره شد و آنان را تشویق نمود تا در پروس? دمکراسی سهم بگیرند به همین منظور شماری از جوانان افغان در این کنفرانس به برلین دعوت شده اند تا مشکلات افغانستان، انتقادات و پیشنهادات خود را بیان نمایند این پیشنهادات باید جدی گرفته ومورد توجه قرارگیرد.

خانم (مسعوده محمدی) ژورنالیست ازعدم انسجام کمکهای جامعه جهانی به افغانستان سخن گفت و افزود دررابطه با چالشهای که پیش روی انتخابات درچهار سال گذشته وجود داسته باید تکرار نشود وی در باره کمک ها گفت درشش سال گذشته رساندن این کمک ها با مشکلاتی مواجه بوده که تاثیر مثبتی بالای مردم افغانستان نداشته است که باید دراستراتیژی باز نگری شود و همچنین تدابیری اتخاذ گردد که انتخابات بصورت شفاف صورت گیرد تا مورد قبول مردم قرار شود همچنین در رابطه با تقویت دمکراسی، بالا بردن ظرفیت ها امکانات حضور زنان درپروسه سیاسی و. . .

آقای (روف عمار) از جامعه مدنی افغانستان دربررابطه با تفاهم با طالبان چنین گفت: عوامل پیوستن به طالبان را میتوان چنین توضح داد طی مطالعاتی که انجام گرفته بخشی ازمردم افغانستان در ولایات خصوصا در جنوب و شرق افغانستان که بیکار ویا کشارز کم درآمد بودند به علت فشار اقتصادی و نا راضی بودن از دولت با طالبان یکجا شدند ولی بخش دیگری که بسیارخطرناک میباشند آنان ازسنین کودکی بازهم به علت اقتصادی به مدارس طالبان در پاکستان جذب شدند که با شستشوی مغزی آنان را ضد زن، ضد دمکراسی، ضد درس و تحصیل خصوصا برای دختران، ضد خارجی ها خصوصا امریکا و اروپا و درمجمع ضد تمام چیزهای که به یک جامعه مدرن ارتباط دارد مخالف بار آورده اند درحقیت آنان مشکل اساسی در پاکستان و افغانستان بشمار میروند که بیشتر آنان بنا به گفته کارشنانسان با القاعده و طالبان پاکستانی و دیگر ترورستان خارجی درپاکستان و افغانستان همکاری میکنند و تفاهم نمودن با آنان نتایج ناگواری درافغانستان و منطقه در پی خواهد داشت.

آقای (بهرام رحمان) ژورنالیست گفت: آزادی بیان چندان خوب نیست طوریکه دراروپا ازآن صحبت میشود گزارشگران تحت فشار و تهدید کار میکنند و کارخبرنگاران درچنین شرایطی بسیار دشوار وحتی خطرناک مبیاشد.

خانم (نادیا فضل) شاعر و نویسند افغان که در این کنفرانس حضور داشت گفت: مذاکره با طالبان و جدی گرفتن این نیروها زیر هر نامی که باشد، شکست از قبل برنامه ریزی شده جامعه جهانیست. وی توجه و پشتیبانی جامعه جهانی را از نهضت نوپای زنان افغانستان به خصوص با توجه به اعتراضات اخیرزنان درکابل جلب نمود.

ازجمله مسایلی که دراین کنفراس مطرح شد دربار? استراتیژی جدید و اهداف امریکا درافغانستان وپاکستان بود و مبارزه جدی علیه القاعده و طالبان درهردو کشور.

خارج ساختن نیروهای ایالات متحد امریکا از عراق و آمدن شان به افغانستان که تا خزان سال جاری به 68 هزار نفرخواهد رسید.
داخل ساختن کشورهای همسای? افغانستان خصوصا جمهوری اسلامی ایران در پروسه استقرار امنیت.

همکاری جامعه جهانی وکشورهای همسیایه امکان مبارزه جدی را علیه تروریسم و افراطگرایی در پاکستان و افغانستان بیشتر میسازد.
کنفرانس برلین که روز جمعه 20 اپریل آغاز شده بود عصر همان روز خاتمه یافت.


   مدیر وبلاگ
پایگاه اطلاع رسا نی سازمان بین المللی منادیان همبستگی (ICH)
(ICH) Institution of Correlation Herald s ((خداوند سرنوشت هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد مگر آنکه آنان خود دست به تغییر درونی خود زنند )) Monadiane Hambastegi Institute according to his long –term goal and its well wishes to help people of Afghanistan has started it is operation in 1385 to make a new culture And start charity to help have nots ( poor and poverty striken people ), and socially injured people (physically or psychologically ) as a result of war, and increasing education and culture and knowledge bases between people, and has helped and taken Some of immigrants and poverty-striken families under its coverage . موسسه منادیان همبستگی در راستای اهداف بلند مدت و خیرخواهانه برای مردم مهاجر فعالیت های خویش را جهت فرهنگ سازی و مددرسانی در خصوص مستمندان ،آسیب دیدگان اجتماعی (روحی و جسمی) ناشی از جنگ و همچنین ارتقای سطح علمی ،فرهنگی و اجتماعی آنان ،از سال 1385 آغاز به فعالیت نموده و تاکنون تعدادی از مهاجرین و خانواده های مستمند و بی سرپرست را تحت پوشش و مددرسانی قرار داده است .
خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :15
بازدید دیروز :107
کل بازدید : 126878
کل یاداشته ها : 80


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ        
       


نمایشگر آمار آلکسا